Egtved Mediecenter

Kursusbeskrivelser

Aktivitet og IT                                   

 2021-05-11_18h41_56.png

Vi mødes i Datastuen på Egetoft hver tirsdag eller torsdag fra kl. 13.00 til cirka kl. 15.00. Start tirsdag den 7. september eller torsdag den 9. september 2021, og slut til maj 2022.

På disse hold starter vi hver gang med UGENS AKTIVITET – f.eks. en times travetur ud i det blå, hvor vi i fællesskab nyder naturen og en god snak på kryds og tværs. Nogle gange vil vi aftale at mødes et andet sted end Egetoft (fælles kørsel kan aftales), hvorfra vi traver en tur og/eller besøger en seværdighed eller lignende. Afhængig af vejret vil ugens aktivitet veksle mellem at være ude og at være i Datastuen.

På dette kursus kan du både lære nyt og få vejledning til daglig brug af mobiltelefon, pc eller ipad – og vi forventer, du har lidt kendskab til brugen ved kursets start.

For at alle kan få glæde af aktiviteterne på disse hold, vil der være forskellig længde på trave­turene, så de fleste kan være med. Der vil også være plads til, at man kan bruge egne vandrestave, hvis det ønskes.

Vi glæder os til at byde velkommen til en ny kursus-form i Datastuen på Egetoft – og du må også gerne tage en ven, veninde eller nabo med ... der bliver plads til alle.

Har du spørgsmål til dette nye kursus-tilbud, kan du ringe til vejleder Agnes Jepsen på telefon 21 28 10 53 og høre mere – og du kan også blive tilmeldt pr. telefon.

Vejledere på kurset: Agnes Jepsen Ingrid Christensen Jens Olesen